Foreholte Zaterdag 1 Reünie!

14-01-'12

Zaterdag 1 doet oude tijden herleven..


artikel krant
Er werd in de regionale media veel aandacht besteed aan 'De Reünie'..

Route Gup
De autoriteiten hielden al rekening met een vervroegde avond spits.

Popeye   De Zure   De befaamde Zeewolf

Na jaren radiostilte was het afgelopen zaterdag eindelijk zover. De oude garde van Zaterdag 1 spelers kwam weer eens bij elkaar, om bij te praten en een gezellige avond te hebben. Uiteraard werd De Gup geselecteerd als locatie. Alle gegadigden waren aanwezig en dat stond garant voor gezelligheid. Van DNA (De Nieuwe Aanvoerder, je weet toch..) Djon, tot Gelul. Van Tita Tetteroo, tot Cheesie ven Kempen. Van Dikke Dobber, tot hele bergen spareribs (en veel te dure Zeewolf voor Cheesie, LAPPEN!!!). Allemaal waren ze weer van de partij.

Voor het eten werd er natuurlijk al een beetje bijgepraat onder het genot van een klein pilsje en iedereen was het er toch wel over eens dat het nog steeds heel erg zonde is dat het Zaterdag 1 team verloren is gegaan. Maar afgezien hiervan werd er toch vooral gelachen en werden de nodige herinneringen uit de grijze cellen naar boven gehaald.

Djon voerde zoals altijd een routine check uit op de robuustheid van de hangende lampen. Deze keer zijn ze geslaagd voor de test, geen van de lampen begaf het. Afgezien hiervan was Muilwijk rustig als altijd. Gelul had daarentegen nog steeds last van opgekropte zenuwen. Al die jaren begeleider van Djon én Richard Muilwijk hakt er toch in. smiley

Er werd natuurlijk ook veel over voetbal gepraat, en dan met name over de succesvolle periode met Zaterdag 1. Memorabel waren natuurlijk de weekendjes weg in Groningen, Eext, Eindhoven, Breda en ohja, Barcelona. Er zijn veel dingen op het netvlies blijven staan: het huwelijksaanzoek van Dikke Dobber aan Djon, het drie minuten durende voetbaltoernooi in Eext ( op dat moment de eerste blessure en dus aan het bier), Papi Chulo's 'vlucht' voor de politie in Groningen (en het besef bij de rest dat Papi plotseling verdwenen was), de ellenlange busreizen met een cd waar vier nummers opstonden en zo ontzettend veel meer.

Later op de avond werd er natuurlijk ook nog even gepokerd, waarna Djon vermoedelijk geen geld meer had om de taxi te betalen. De Gup werd afgesloten en het kan gesteld worden dat deze reünie een succes was!

Ps.: er is ook alvast een nieuwe opstelling gemaakt!

Opstelling Zaterdag 1
Opstelling Zaterdag 1, klik om te vergroten


Home | Stand | Gastenboek | Hooijmans | Archief | Animaties

© By Weis