afbeelding Fcweis helden

Op de afbeelding de talenten van FC Weis! Van links naar rechts, boven: Jester Hoek, Lukas Wiering,
Martijn Hoek en Ralph van Veelen. Onder: Sander van Arkel, Sjoerd van Steijn en Weisflog Fun Funaki.
B. van Diemen is vanwege veiligheidsoverwegingen van deze foto weggelaten...


Foto's van Fcweis! Klik hier!

Selecteer hieronder een verslag, om deze te bekijken:

Speelschema:

Datum
Tijd
Wedstrijd
Uitslag
Verslagjuh!
11-05-05
21.45
FC Weis - Borkus
5-9
FC Weis begon helaas niet zo sterk aan de wedstrijd, maar was in de 2e helft duidelijk de betere partij. Acht gelukstreffers van Borkus voorkwamen echter de overwinning.
18-05-05
21.45
LJ Sport - FC Weis
7-5
Wederom een niet zo sterk begin van FC Weis. Ook deze wedstrijd was FC Weis duidelijk de bovenliggende partij, maar door een partijdige scheidsrechter en vlagger trok het ZEER onsportieve LJ Sport aan het langste eind...

In panna's werd het overigens
1-0, door een gruwelijke beweging van Ploerd!

25-05-05
21.00
Decos - FC Weis
0-19
Eindelijk na twee weken wachten een meer dan verdiende overwinning en niet zo'n beetje ook. Decos kreeg maar liefst 19 doelpunten om hun oren, door het ontketende FC Weis en wisten er zelf niet één te maken. Voor het uitgebreide wedstrijdverslag, klik hier!!

01-06-05
21.00
FC Weis - FC Kraainoord
7-5
Weer een mooie overwinning voor FC Weis, maar deze keer was het een moeizame. In een spannende wedstrijd deden beide ploegen niet veel voor elkaar onder, maar het was uiteindelijk toch FC Weis dat (meer dan terecht) aan het langste eind trok. Voor het uitgebreide wedstrijdverslag, klik hier!!

08-06-05
21.45
Bax 4 - FC Weis
4-5
De mannen van FC Weis wisten weer te winnen tegen het stugge Bax 4. Ook deze keer was FC Weis de beter voetballende partij, maar maakte het zichzelf aan het einde nog moeilijk door kansen niet af te maken en onndige risico's te nemen. De 4-5 overwinning was gezien het spelbeeld terecht. Voor het uitgebreide wedstrijdverslag, klik hier!!

15-06-05
21.00
FC Weis - Dubbeldeman
4-3
Op de zoemer van de 2e helft wiel nog de beslissende goal in het voordeel van FC Weis! Lees alles in het verslag, dat deze keer niet door vaste reporter Weis is geschreven, maar door debutantreporter Sjoerd!
Klik hier!!

22-06-05
21.45
Mito Boy's - FC Weis
7-2
Na een uitstekende reeks neergezet te hebben ging FC Weis dan toch tegen de niknoks van Mito Boy's de bietenbrug op. Helaas speelt FC Weis dus niet de finale, maar 'slechts' om de derde en vierde plek tegen LJ Sport, die niet wisten te winnen van kneuzenteam Borkus... Voor het enigszins teleurstellende wedstrijdverslag,
klik hier..

29-06-05
21.00
LJ Sport - FC Weis
7-5
De strijd om de derde plek kende eenzelfde wedstrijdverloop als de eerste wedstrijd. FC Weis moest het afleggen tegen een uitgekookt LJ Sport. Ondanks dat er al vroeg tegen een forse achterstand aan werd gekeken maakte FC Weis er in de 2e helft wel weer een wedstrijd van. Het verlies deed toch wel een beetje pijn, aangezien het de 5e plek als resultaat had . Hoe dit kan? Lees het allemaal in het wedstrijdverslag!
klik hier!


Home | Stand | Gastenboek | Hooijmans | Archief | Animaties

© By Weis